به مناسبت 10 اردیبهشت در گرامیداشت روز ملی خلیج فارس، نشست علمي "خلیج فارس هویت ملی و تاریخی" با حضور دو پژوهشگر بنام ایرانی در جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزادکیش، این نشست با حضور مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، پروفسور پیروز مجتهد زاده پژوهشگر ، مورخ ، مدیر عامل مؤسسه یورو سویک لندن و کارشناس بین الملل حوزه خلیج فارس، محمد رضا سحاب نقشه نگار وپژوهشگر ایرانی و مدیرعامل موسسه کارتوگرافی و جغرافیایی سحاب، معاون فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، محمدعلی میرزایی دبیر انجمن علمی و آموزشی معلمان جغرافیا، مرزبانان دریابانی جزیره، جمعی از دانش آموزان مدارس کیش و علاقمندان به موضوعات علمی با موضوع خلیج فارس، نهم اردیبهشت درمرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد. 

دراین مراسم معاون فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تقدیر از حضور دو پژوهشگر ارزشمند کشورمان در این مراسم گفت: حوزه فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش در سه بخش تقویت هویت ملی، مذهبی و محلی برنامه ریزی وفعالیت می کند واین مراسم با هدف تقویت هویت ملی برنامه ریزی و برگزار شد. 

علیرضا فاطمیان پور افزود: روز ملی خلیج فارس فرصتی است تا از مرزبانان دریایی این کشور و همه کسانیکه برای دفاع از آب ، خاک ، تاریخ وفرهنگ این کشور جانفشانی کرده اند نیز تقدیر کنیم.

وی درپایان از دانش آموزان به عنوان مرزبانان آینده این کشور یاد کرد و گفت: حضور دانش آموزان در کنار بزرگان علمی کشور، اقدام هدفمندی برای آشنایی نسل جدید با تلاش ها و پژوهش های انجام شده در حوزه خلیج فارس و اهمیت جهانی این موضوع بود.

گفتنی است درپایان این مراسم که با ارائه گزارش های علمی ، مستندات و نقشه های تاریخی خلیج فارس همراه بود مهندس سحاب با تقدیم یکی از آثار خود با عنوان "خلیج فارس و نقشه های کهن" از تلاشهای معاون فرهنگی واجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش تقدیر کرد.

 

انتهای پیام/

کد خبر : 5367
زیبا حسین زاده

نوشتن دیدگاه

Security code تصویر امنیتی جدید

ارسال

پایگاه خبری فیدار کیش

پایگاه خبری "فیدار آریا" یک منبع رسمی و معتبر در زمینه اخبار محلی و ملی است. این پایگاه خبری با تکیه بر خبرنگاران و تحلیل‌گران حرفه‌ای، به منظور اطلاع‌رسانی دقیق و به‌روز در خصوص وقایع مهم و جالب برای خوانندگان خود فعالیت می‌کند. با توجه به مستقر بودن در جزیره کیش، این پایگاه می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی بین مردم محلی و سایر نقاط کشور باشد.